TROTS OP ONS WERK

Wij werken als creatief
partner
samen met ambitieuze organisaties

om duidelijke resultaten
te behalen

ONS PORTFOLIO

Met een frisse huisstijl, tweetalige website en inspirerende  offertetool is Little Sheep klaar voor de toekomst.

We hebben de huisstijl van de Jonge Ondernemersprijs opgefrist en een nieuwe website gemaakt die past bij deze prestigieuze prijs. Zo kunnen ze weer vele edities vooruit.

We hebben een nieuwe webshop met een knusse huisstijl en heldere teksten gemaakt voor Linnen Label. Zo hebben ze een sterke basis voor hun onderneming.

We hebben een nieuwe website gebouwd voor de winkel Galerie Rooze. De nieuwe site past precies bij de authentieke en ambachtelijke sfeer in de zaak.

We hebben een pakkende huisstijl en een creatieve website gerealiseerd voor marketingbureau Zoinks. Zo kunnen ze verder met hun missie: marketing weer leuk maken.

We hebben een moderne webshop gemaakt voor woonspecialist Hummel. De webwinkel is volledig afgestemd op de wensen van de klanten en van het personeel van de zaak.

Wij hebben het logo, de website en alle teksten gecreëerd voor Sabanoord. Hiermee kunnen ze meer potentiële klanten aanspreken, zowel zakelijk als particulier.

Wij hebben het logo, de huisstijl, de website en alle teksten verzorgd voor het Steunpunt Huren Groningen. Daarmee gaan zij aan de slag om huurders en verhuurders te helpen.

Wij beheren een succesvolle e-mailnieuwsbrief en aansprekende sociale media-kanalen voor Xudoo. Zo helpen wij ze om de wereld van pensioenfondsen te vernieuwen.

We hebben een pakkende website gemaakt voor woonspecialist Hummel. De site bevordert persoonlijk contact, stimuleert klanten in het aankoopproces en scoort goed in zoekmachines.

ONZE PARTNERS

ONZE KLANTEN

NEEM GERUST CONTACT OP

Ben je er klaar voor?
Zet de eerste stap en kom bij de flock.