Merkidentiteit | Website

Een activerende website voor
de Jonge Ondernemersprijs

- De kracht van innovatie

DE KLANT

Inge Jonker

Secretaris van de Jonge Ondernemersprijs

DE UITDAGING

Jonge ondernemers enthousiast maken
voor een prestigieuze prijs

De Jonge Ondernemersprijs zet jonge ondernemers uit Friesland, Groningen en Drenthe in de spotlight. Het doel is om ondernemerschap te stimuleren en elkaar vooruit te helpen.

Bij een prijs voor jonge ondernemers hoort natuurlijk ook een frisse website. De oude website straalde te weinig de sfeer uit van een prestigieuze prijs en was dus aan vervanging toe.

Bovendien was het aanmeldingsproces voor nieuwe kandidaten te omslachtig. Een duidelijke wens van het bestuur was om dit proces eenvoudiger te maken.

We zijn samen met een schone lei begonnen. Dat maakt het mogelijk om de juiste sfeer te vinden en het proces van geïnteresseerde ondernemer naar deelnemer te optimaliseren.

Flocker - de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden

ONZE AANPAK

Een goudgeel palet, heldere layouts
en inspirerende video's

Less is more. Daarom was de eerste stap het vereenvoudigen van het kleurenpalet. De goudgele kleuren stralen nu energie en enthousiasme uit. Het roept ook een associatie op met winst en blijdschap.

Vervolgens hebben de website opgebouwd met heldere layouts. Alle aspecten van de prijs komen in een logische volgorde aan bod. Ook is er aandacht voor de sponsoren die de prijs mogelijk maken.

Bezoekers van de website krijgen gelijk een beeldvullende video te zien met beelden van eerdere uitreikingen. De blije gezichten op het podium en in de zaal wekken direct enthousiasme op.

Aanmelden is bovendien makkelijker dan ooit. Met een zwevende knop is het aanmeldingsformulier altijd dichtbij. Daarnaast hebben we de formulieren aangepast om het invullen eenvoudiger te maken.

Flocker - de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden
Flocker - de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden

HET RESULTAAT

Een nieuwe editie van de Jonge
Ondernemersprijs met toffe kandidaten

De Jonge Ondernemersprijs staat met de nieuwe website weer op de kaart. De site overtuigt geïnteresseerde ondernemers en schenkt ook aandacht aan sponsoren en eerdere winnaars.

Er zijn veel aanmeldingen en ook het niveau van de deelnemers gaat omhoog. Op deze manier kan de Jonge Ondernemersprijs ieder jaar weer aansprekende evenementen organiseren.

NEEM GERUST CONTACT OP

Ben je er klaar voor?
Zet de eerste stap en kom bij de flock.