FLOCK | ZELFSTANDIG
NAAMWOORD | \ˈFLÄK\​

Wij werken graag samen
.
Het is de definitie van
onze flock
.

1

Een groep van samenlevende dieren, zoals een zwerm vogels

2

Een groep van samengekomen mensen, met een gezamenlijk doel

Ons team

Menno van der Meer

ONTWERP EN TEKSTEN

Menno is grafisch vormgever, illustrator en tekstschrijver. Hij ontwerpt logo’s, huisstijlen en websites van begin tot eind. De visuele identiteit van Flocker is bijvoorbeeld ook van zijn hand.

Verder schrijft Menno allerlei teksten. Voordat hij als ontwerper aan de slag ging, was hij redacteur bij onder andere het NOS Jeugdjournaal, De Volkskrant en de Universiteitskrant van Groningen. Nu schrijft hij artikelen voor bedrijven.

Menno komt uit Friesland en in zijn vrije tijd rijdt hij graag op zijn racefiets, gaat hij naar de bioscoop of doet hij mee aan een pubquiz. Favoriete categorie: topografie, vanuit een fascinatie voor landkaarten en vlaggen.

Menno van der Meer - Ontwerp en Teksten - Flocker
Stijn Eikelboom - Software en Hosting - Flocker

Stijn Eikelboom

SOFTWARE EN HOSTING

Stijn is net zo geïnteresseerd in programmeertaal als in menselijke taal. Wanneer beide samenkomen, is hij in zijn element. Namens Flocker maakt Stijn webapplicaties en websites, verzorgt hij de hosting en schrijft hij ook teksten.

Stijn komt uit Amersfoort, maar voelt zich thuis in het noorden. Hij studeerde Informatiekunde in Groningen en geeft nu ook les aan de universiteit. Altijd is hij bezig om concrete problemen op te lossen met slimme digitale tools.

Verder is Stijn gek op zonnige vakanties, bijvoorbeeld met een goed glas wijn in de Pays d’Oc. Ook houdt hij van muziek, video’s opnemen en het kijken van spannende Scandinavische series.

Reinard van Dalen

SOFTWARE EN ORGANISATIE

Reinard is een echte ondernemer en zit altijd vol ideeën. Hij snapt hoe andere ondernemers denken en kan daarom bedrijfsprocessen doorgronden, kernwaarden aanvoelen en oplossingen mogelijk maken.

Reinard heeft informatiekunde aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd en is nu ook werkzaam als coördinator van alle onderwijsapplicaties bij die universiteit. Zo combineert hij zijn organisatietalent met IT-kwaliteiten.

Reinard is opgegroeid in Haulerwijk en houdt op z’n tijd van een wijntje of een dagje naar de spa. Zijn favoriete vakantie is een wintervakantie, om de hele dag te kunnen skiën.

Reinard van Dalen - Software en Organisatie - Flocker

NEEM GERUST CONTACT OP

Ben je er klaar voor?
Zet de eerste stap en kom bij de flock.