Merkidentiteit | Website | Teksten | Offertetool

Een website met offertetool
voor Little Sheep
- De kracht
van animatie

DE KLANT

Suzan Abbas, co-founder van Little Sheep
Peter de Graaf, co-founder van Little Sheep

Suzan Abbas en Peter de Graaf

Founders van Little Sheep

DE UITDAGING

Een volledige rebranding,
inclusief inspirerende offertetool

Little Sheep is een animatiestudio in Groningen, Amsterdam en Eindhoven. Ze maken creatieve en unieke animatievideo’s voor allerlei overheden en bedrijven uit binnen- en buitenland.

Om het creatieve en unieke karakter van de animatiestudio te benadrukken, was het tijd voor een volledige rebranding. Wij zijn die uitdaging aangegaan en hebben alles van a tot z vernieuwd.

Een grote wens van Little Sheep was een moderne offertetool. Met zo’n tool kunnen potentiële klanten op een leuke en gemakkelijke manier hun eigen animatiepakket samenstellen.

Bij dit project hebben we dus al onze expertises ingezet: eerst een frisse merkidentiteit ontwerpen, daarna een moderne website maken en ten slotte een krachtige tool bouwen.

ONZE AANPAK

Een nieuw logo als vertrekpunt
voor alle uitingen van het merk

Bij een rebranding beginnen we vaak met een nieuw logo. Uit alle ontwerpen kwam al gauw het zijaanzicht van een wollig schaap naar voren als favoriet. Dit logo belichaamt de nuchterheid en creativiteit van Little Sheep.

Met een fris kleurenpalet, een helder lettertype en wollige buttons erbij was de huisstijl compleet. We hebben de huisstijl vervolgens samengevat in een gids en toegepast bij de website, het briefpapier, de white papers en e-mailhandtekeningen.

Ook de offertetool is ontworpen op basis van de huisstijl. De gebruiksvriendelijke tool is geïntegeerd in de website en heeft een logische opbouw. Stap voor stap stelt de gebruiker een pakket op maat samen voor een nieuwe animatievideo.

Bij het maken van keuzes in de tool verandert de voorbeeldanimatie. Daarnaast past ook de prijs zich telkens aan. Zo is duidelijk te zien wat er allemaal mogelijk is. De animaties in de tool zijn door Little Sheep gemaakt op basis van het nieuwe logo.

Flocker - Little Sheep Animatie Studio
Flocker - Little Sheep Animatie Studio
Flocker - Little Sheep Animatie Studio
Flocker - Little Sheep Animatie Studio
Flocker - Little Sheep Animatie Studio

HET RESULTAAT

Nieuwe animaties voor
enthousiaste klanten

Met de nieuwe huisstijl, website en offertetool is Little Sheep klaar voor de toekomst. De uitstraling is fris, het portfolio komt tot z’n recht en de tool maakt het leuk om een animatie aan te vragen.

Daarnaast komt de site op ieder scherm goed uit de verf. Wij hebben alle pagina’s geoptimaliseerd voor weergave op telefoons, tablets, laptops en desktops. Zodoende is alles volledig responsive.

Met de nieuwe tool, die ook het gebruik van kortingscodes ondersteunt, geeft Little Sheep de aanvraag van offertes een boost. Bovendien maakt het leuke proces potentiële klanten enthousiast.

Ook niet onbelangrijk: de gehele site is tweetalig. Gebruikers kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels een pakket samenstellen. Zo zet Little Sheep zich ook internationaal op de kaart.

Flocker - Little Sheep Animatie Studio

NEEM GERUST CONTACT OP

Ben je er klaar voor?
Zet de eerste stap en kom bij de flock.