MERKIDENTITEIT | WEBSITE | TEKSTEN

Een verfrissende make-over
voor Sabanoord
- De kracht
van vernieuwing

DE KLANT

Carolien Bos, assistent accountant bij Sabanoord
Bart Schuiling, fiscaal adviseur bij Sabanoord

Carolien Bos en Bart Schuiling

Medewerkers van Sabanoord

DE UITDAGING

Een eigentijdse uitstraling
voor financiële en fiscale adviseurs

Sabanoord is een betrouwbare partner in business voor ondernemers en particulieren. Het bedrijf uit Assen biedt financiële en fiscale ondersteuning. Ze zijn hoofdzakelijk werkzaam in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel.

Sabanoord heeft er de afgelopen jaren een aantal jonge medewerkers bij gekregen. Zij klopten bij ons aan het met verzoek voor een nieuwe website. Wij zijn de uitdaging aangegaan en hebben ook gezorgd voor een nieuw logo en nieuwe teksten.

ONZE AANPAK

Vernieuwing, met behoud
van herkenbaarheid

Het oude logo voelde niet meer van deze tijd, maar was door de jaren heen wel uitgegroeid tot een herkenbaar symbool voor Sabanoord. Daarom hebben we een nieuw logo gemaakt met kenmerken van het oude logo.

Na een opfrisbeurt van de kleuren en de lettertypes, zijn we vervolgens aan de slag gegaan met het ontwerp van de website. Hierbij hebben we gezorgd voor een professionele, transparante en nauwkeurige uitstraling.

Dankzij de duidelijke navigatie en heldere teksten kan iedere bezoeker zijn of haar weg vinden op de site. Daarnaast komen alle diensten van Sabanoord voor zowel zakelijke klanten als particulieren duidelijk naar voren.

Door middel van sprekende foto’s geeft de website ook een goed beeld van de persoonlijke benadering van Sabanoord. De bezoekers van de site leren alle medewerkers kennen en krijgen een leuk inkijkje op het kantoor.

Flocker - Sabanoord
Flocker - Sabanoord
Flocker - Sabanoord
Flocker - Sabanoord

HET RESULTAAT

Een vakkundige uitstraling en
een toekomstbestendige website

Met het opgefriste logo, de heldere teksten en de nieuwe website kan Sabanoord weer vooruit. Daarnaast kunnen ze zelf de website up-to-date houden door op een gebruiksvriendelijke wijze nieuwsberichten toe te voegen.

Via de website is het ook zo laagdrempelig mogelijk gemaakt om via verschillende kanalen contact op te nemen met Sabanoord. Dat maakt het mogelijk om meer potentiële klanten te spreken, zowel zakelijk als particulier én zowel jong als oud.

Flocker - Sabanoord

NEEM GERUST CONTACT OP

Ben je er klaar voor?
Zet de eerste stap en kom bij de flock.