MERKIDENTITEIT | WEBSITE

Een klassieke onepager
voor Galerie Rooze
- De kracht
van een collage

DE KLANT

DE UITDAGING

Een authenthieke website
voor een inspirerende winkel

Galerie Rooze is een nieuwe winkel in het Friese dorp Akkrum. Je vindt er kleding met kwaliteit voor dames en heren. Daarnaast kun je er terecht voor accessoires, cadeaus en creatieve creaties.

De oude website van de winkel had niet meer dezelfde uitstraling als de winkel zelf. Daarom was het tijd voor een nieuwe site, die naadloos aansluit bij de sfeer in de karakteristieke zaak.

Flocker - Galerie Rooze

ONZE AANPAK

Een collage met sprekende
foto's en korte teksten

In haar winkel maakt Mirjan graag collages. Daarnaast maakt ze als fotograaf ook prachtige foto’s. Het sprak dus voor zich om haar verhaal vooral met beelden te vertellen.

Om de foto’s op ieder scherm volledig tot hun recht te laten komen, hebben we de website volledig responsive gemaakt. Van mobiel tot iMac, overal vult de site het hele beeld.

De kleuren van de website zijn warm en het lettertype is klassiek. Deze keuzes passen bij het warme en klassieke karakter van het winkelpand en het assortiment.

Om de website overzichtelijk te houden, hebben we er een onepager van gemaakt. Alle inspiratie en informatie is dus op één overzichtelijke pagina te vinden.

Flocker - Galerie Rooze
Flocker - Galerie Rooze
Flocker - Galerie Rooze

HET RESULTAAT

Een website die bezoekers
naar de winkel brengt

De nieuwe website past bij het ambachtelijke, rustgevende en duurzame karakter van de winkel. Het is een uitnodiging om de sfeer in het echt te komen proeven.

De site is ook gekoppeld aan het Instagram-account van Galerie Rooze. Een nieuwe post verschijnt automatisch op de website. Zo is er altijd nieuwe inspiratie te vinden.

Flocker - Galerie Rooze

NEEM GERUST CONTACT OP

Ben je er klaar voor?
Zet de eerste stap en kom bij de flock.