MERKIDENTITEIT | WEBSHOP | TEKSTEN

Een warme webshop
voor Linnen Label
- De kracht
van duurzaamheid

DE KLANT

Yolanda en Robbert van der Starre

Oprichters van Linnen Label

DE UITDAGING

Een effectieve webshop
met een knus karakter

Linnen Label is een nieuw en duurzaam merk. Ze verkopen allerhande producten van 100% linnen. Dat gaat van beddengoed tot tafelkleden en van knuffeldoekjes tot strandtassen.

Al een tijdje verkoopt Linnen Label hun producten via bol.com. Dat gaat prima, maar het heeft ook zo z’n beperkingen. Daarom kwam Linnen Label bij ons voor een webshop op maat.

Met een eigen webshop heb je volledige controle over de uitstraling. Zodoende komen alle producten beter tot hun recht. De producten van Linnen Label hebben bijvoorbeeld baat bij een knusse vormgeving.

Daarnaast wil Linnen Label ook graag via bol.com blijven verkopen. Ook die uitdaging zijn we aangegaan, door het partnerplatform van bol.com aan de webshop te koppelen.

ONZE AANPAK

Van een huisstijl vol warmte naar een
intuïtieve webshop met koppelingen

Linnen Label had al een mooi logo en leuke kaartjes. Verder was het aan ons om een geschikte huisstijl uit te werken. Dat hebben we gedaan met behulp van een gezamenlijk moodboard.

Het kleurenpalet van Linnen Label bestaat uit aardetinten en is aangevuld met een opvallende paarsblauwe kleur. Die kleur is gebaseerd op een vlasbloem. Linnen komt immers van vlas.

Het ontwerp van de webshop is knus en tegelijkertijd ook strak. Hierbij hebben we het proces van producten toevoegen aan je winkelmand en afrekenen zo afleidingsvrij en intuïtief mogelijk gemaakt.

Ook de ‘achterkant’ van de webshop is gestroomlijnd. De betalingen gaan via Mollie, verzending is makkelijk met de plugin van PostNL en we hebben een integratie met bol.com gerealiseerd.

HET RESULTAAT

Een sterke combinatie
voor duurzame groei

Linnen Label heeft nu een knusse webshop met vlotte teksten. De sfeer van de shop past precies bij het karakter van de producten en alles is gemakkelijk te onderhouden en aan te passen.

Daarnaast kan Linnen Label gewoon blijven verkopen via bol.com. Zo heeft de webshop tijd om te groeien en kan Linnen Label met twee verkoopkanalen op duurzame wijze vooruit.

NEEM GERUST CONTACT OP

Ben je er klaar voor?
Zet de eerste stap en kom bij de flock.