MERKIDENTITEIT | WEBSITE | TEKSTEN

Een toegankelijk totaalpakket voor
Steunpunt Huren Groningen
Groningen - De
kracht van een heldere stijl

DE KLANT

DE UITDAGING

Een steunpunt vol vriendelijkheid en professionaliteit

Het Steunpunt Huren Groningen is een initiatief van de Gemeente Groningen en de Groninger Studentenbond. Het nieuwe steunpunt geeft kosteloos juridisch advies, biedt ondersteuning en doet aan bemiddeling voor huurders en verhuurders.

Voor het Steunpunt waren de bedenkers op zoek naar een heldere, toegankelijke en benaderbare uitstraling. Flocker is deze uitdaging aangegaan en heeft zich gestort op de ontwikkeling van een complete bedrijfsidentiteit en website.

ONZE AANPAK

Van representatief logo naar efficiënte website

Het proces is gestart met de ontwikkeling van een aansprekend logo. We hebben drie volledig uitgewerkte logo’s gepresenteerd rond de kenmerkende thema’s van de organisatie: steunpunt, huren en Groningen.

De stijl van het gekozen logo hebben we doorgetrokken in de huisstijl. Hierbij hebben we kleuren geselecteerd die passen bij Groningen en lettertypes uitgezocht die de toegankelijkheid van het geheel vergroten.

Na het vastleggen van de merkidentiteit hebben we een overzichtelijke, efficiënte en  gebruiksvriendelijke website ontworpen. Op de site kunnen bezoekers antwoorden vinden op algemene vragen en hulp krijgen bij specifieke vragen.

Flocker heeft ook alle Nederlandstalige en Engelstalige teksten voor de website geschreven. In die teksten hebben we de heldere stijl doorgetrokken. Zo hebben we de inhoud, vorm en structuur van het geheel optimaal op elkaar kunnen afstemmen.

Nieuwe website laten maken in Groningen? Flocker is jouw partner!
Flocker - Steunpunt Huren Groningen
Flocker - Steunpunt Huren Groningen

HET RESULTAAT

Concrete hulp voor iedereen met huurkwesties

Het nieuwe steunpunt is vanuit de Groningse politiek met veel enthousiasme ontvangen. Zo zijn wethouder Roeland van der Schaaf en voorzitter van de Groninger Studentenbond Marinus Jongman erg blij met de digitale lancering.

Er is nu een centraal punt in de gemeente waar alle huurders en verhuurders terecht kunnen voor informatie, advies en bemiddeling. Met de nieuwe merkidentiteit en heldere website kan het steunpunt aan de slag om iedereen (h)eerlijk in Groningen te laten wonen.

Flocker - Steunpunt Huren Groningen

NEEM GERUST CONTACT OP

Ben je er klaar voor?
Zet de eerste stap en kom bij de flock.