MARKETING | E-MAILS | SOCIAL MEDIA

Effectieve digitale communicatie
voor Xudoo
- De kracht van
e-mails en sociale media

DE KLANT

DE UITDAGING

Een groter bereik voor artikelen en beschouwingen

Xudoo is een netwerk van bestuurders en toezichthouders van pensioenfondsen. Daarnaast is het ook een platform voor kennisdeling en visieontwikkeling. Xudoo moderniseert op deze manier de wereld van de pensioenfondsen.

De partners van Xudoo schrijven regelmatig beschouwingen of opiniërende artikelen over actuele zaken in de sector. Om hun bereik te vergroten en doelgroep te bedienen, heeft Xudoo de hulp van Flocker ingeschakeld.

ONZE AANPAK

Een e-mailnieuwsbrief en marketing op sociale media

Om de beschouwingen en artikelen bij meer lezers te krijgen, zijn we een e-mailnieuwsbrief gestart. Die hebben we binnen in een bestaande huisstijl ontworpen en geoptimaliseerd voor gebruik in e-mailprogramma’s als Gmail en Outlook.

Op de website van Xudoo hebben we aanpassingen gedaan om de nieuwsbrief te promoten. Voor bezoekers van de site hebben we het zo makkelijk mogelijk gemaakt om artikelen te vinden en je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Om de boodschap ook op sociale media uit te dragen, beheren we de sociale media-kanalen van de partners van Xudoo. Zo bieden we de artikelen op een laagdrempelige en persoonlijke manier bij de doelgroep aan.

Flocker maakt alle e-mails en posts op sociale media op en publiceert ze ook. Op deze manier zijn we een langdurige samenwerking aangegaan met Xudoo en kunnen we een consequente stijl garanderen.

Flocker - Marketing Xudoo
Flocker - Marketing Xudoo
Flocker - Marketing Xudoo

HET RESULTAAT

Meer verbondenheid en veel meer lezers

De inspanningen hebben duidelijke resultaten opgeleverd. De e-mailnieuwsbrief heeft een flink aantal abonnees gekregen en de berichten op sociale media komen precies terecht bij de beoogde doelgroep van vakgenoten.

Voor Xudoo is het nu makkelijker om hun artikelen en beschouwingen onder de ogen van vakgenoten te krijgen. Zo kunnen ze hun boodschap verspreiden en invloed uitoefenen op de gehele wereld van pensioenfondsen.

Flocker - Marketing Xudoo

NEEM GERUST CONTACT OP

Ben je er klaar voor?
Zet de eerste stap en kom bij de flock.