MERKIDENTITEIT | WEBSITE | TEMPLATES

Een knallende identiteit
voor Zoinks
- De kracht
van een opvallend ontwerp

DE KLANT

DE UITDAGING

Een combi van creativiteit en zakelijkheid

Zoinks is een creatief, strategisch en digitaal bureau met een twist. Ze zijn ijzersterk in marketing en helpen bedrijven vooruit met opvallende campagnes. Zoinks helpt merken hun stem te vinden.

Bij Zoinks doen ze dat met de nodige creativiteit en nuchterheid. Die twee elementen hebben wij samengebracht bij de nieuwe website, die zowel vrolijkheid als professionaliteit uitstraalt.

ONZE AANPAK

Van ouderwets moodboard naar moderne website

Om het creatieve proces op gang te brengen, hebben we samen een moodboard gemaakt. Zo hebben we de juiste lettertypes, kleuren en patronen gevonden. Dat vormt de basis van de huisstijl.

Vervolgens hebben we de website ontworpen in Adobe XD. Hierbij hebben we de inspiratie uit verschillende bronnen samengevoegd met de vereisten en gemakken van een moderne website.

Een kenmerkend element van de website zijn de grote kleurvlakken en de uitgeknipte foto’s van Bureau Apart. De foto’s passen bij de thema’s en geven de website een vrolijke en vernieuwende sfeer.

Uiteraard heeft de website ook opvallende ‘call to actions’. Het is voor bezoekers heel gemakkelijk om Zoinks te bellen, te mailen of het adres op te zoeken. Zo is contact opnemen een fluitje van een cent.

HET RESULTAAT

Leuke marketing met een frisse website

Zoinks heeft nu een opvallende uitstraling. Al tijdens het proces kreeg Zoinks complimenten van klanten. Die geven aan dat deze stijl precies past bij hun spontane karakter en heldere bedrijsvoering.

Met de nieuwe huisstijl en website heeft Zoinks een stevig fundament. Vanuit hun nieuwe kantoor in Groningen kunnen ze nu in volle vaart verder met hun missie: marketing weer leuk maken!

NEEM GERUST CONTACT OP

Ben je er klaar voor?
Zet de eerste stap en kom bij de flock.