MERKIDENTITEIT | WEBSITE | TEMPLATES

Een knallende identiteit
voor Zoinks
- De kracht
van een opvallend ontwerp

DE KLANT

DE UITDAGING

Een creatief bureau in de stijl van Pop Art

Zoinks is een creatief, strategisch en digitaal bureau met een twist. Ze zijn ijzersterk in marketing en helpen bedrijven vooruit met opvallende campagnes. Zoinks helpt merken hun stem te vinden en betekenisvolle verhalen te vertellen aan hun klanten.

Tegelijkertijd is Zoinks op zoek geweest naar een eigen visuele identiteit en een knallende website, passend bij hun creatieve karakter. Flocker heeft deze klus opgepakt en is met ingrediënten uit Pop Art, tekenfilms en stripboeken aan de slag gegaan.

ONZE AANPAK

Van ouderwets moodboard naar moderne website

Om het creatieve proces op gang te brengen, hebben we samen een moodboard gemaakt. Zo hebben we de juiste lettertypes, kleuren, vormen en patronen gevonden. De combinatie van die elementen staat aan de basis van de huisstijl.

Vervolgens hebben we de website ontworpen in Adobe XD. Hierbij hebben we de inspiratie uit oude bronnen (Pop Art, tekenfilms en stripboeken) samengevoegd met de vereisten en gemakken van een moderne website.

Na het bouwen van de website hebben we de huisstijl doorgetrokken met templates voor sociale media, presentaties en white papers. Hierdoor is Zoinks op allerlei platformen duidelijk te herkennen en past alles mooi bij elkaar.

Tot slot hebben we de visuele identiteit van Zoinks vastgelegd in een compacte huisstijlgids. Dat document zorgt voor consistentie bij het uitvoeren van de stijl. Zo blijft Zoinks professioneel en herkenbaar voor de klant.

Flocker - Zoinks
Flocker - Zoinks
Flocker - Zoinks

HET RESULTAAT

Leuke marketing met een frisse identiteit

Zoinks heeft nu een visuele identiteit die niet te missen is. Al tijdens het ontwikkelproces kreeg Zoinks complimenten van hun klanten. Die gaven aan dat deze stijl precies past bij hun spontane karakter en creatieve bedrijsvoering.

Met de nieuwe website, vormgeving voor sociale media en de huisstijlgids heeft Zoinks een stevig fundament. Vanuit hun nieuwe kantoor in Groningen kunnen ze nu in volle vaart verder met hun missie: marketing weer leuk maken!

Flocker - Zoinks

NEEM GERUST CONTACT OP

Ben je er klaar voor?
Zet de eerste stap en kom bij de flock.