WEBSITE | SOFTWARE | TEKSTEN

Een karakteristieke website
voor Hummel
- De kracht van
SEO en klantgerichtheid

DE KLANT

DE UITDAGING

Alles onder één digitaal dak en met persoonlijke service

Hummel is de woonspecialist van het noorden en is bekend in Friesland, Groningen en Drenthe. Ze hebben winkels in Haulerwijk en Assen met een ruim aanbod op het gebied van keukens, badkamers en meubels.

Flocker is de uitdaging aangegaan om het aanbod vanuit de verschillende vestigingen en formules op een overzichtelijke en klantvriendelijke manier bijeen te brengen. Het doel was om alles zo persoonlijk en vindbaar mogelijk te maken.

ONZE AANPAK

Een netwerk van geruisloos samenwerkende websites

Om aan alle wensen te voldoen, hebben we een website gemaakt die eigenlijk uit vijf websites bestaat: voor de categorieën wonen, keukens en badkamers en voor de locaties Assen en Haulerwijk. Zo kan de klant veel gerichter worden geholpen.

Verschillende secties van de website zijn aangemaakt om de website persoonlijker te maken. Bijvoorbeeld over de historie van het bedrijf, over de medewerkers en over actuele acties en evenementen. Al die pagina’s zijn helemaal geoptimaliseerd om goed te scoren in zoekmachines. 

Verder is het zo makkelijk mogelijk gemaakt om online een afspraak te maken in de winkel. Dankzij ons geautomatiseerde systeem kunnen klanten zelf bepalen waar en wanneer ze met welk doel willen langskomen.

Tot slot hebben we een e-mailsysteem aangemaakt waarbij klanten na oplevering de vraag krijgen om een recensie achter te laten, in ruil voor een waardebon. Zo onderhouden we het klantcontact en kunnen meer mensen online ontdekken wat Hummel allemaal kan en doet.

Flocker - Hummel Website
Flocker - Hummel Website
Flocker - Hummel Website

HET RESULTAAT

Meer bekendheid, meer afspraken en positieve recensies

De nieuwe website heeft veel veranderd voor Hummel. Het heeft voor veel meer afspraken en veel meer aanloop in de vestigingen gezorgd. Zelfs het aantal open sollicitaties om te werken bij Hummel is flink gegroeid.

Hummel komt nu ook op andere websites beter naar voren. Het mailsysteem dat klanten om recensies vraagt, heeft op allerlei platformen gezorgd voor veel betere beoordelingen. Zo is het overal duidelijk dat Hummel voor kwaliteit staat.

Nieuwe website laten maken in Groningen? Flocker is jouw partner!

NEEM GERUST CONTACT OP

Ben je er klaar voor?
Zet de eerste stap en kom bij de flock.