Studievereniging Siduri

Nieuwe website met ledenportaal

Nieuwe website

Studievereniging Siduri is sinds 2009 de studievereniging voor Midden-Oosten Studies. Zij organiseert activiteiten en begeleidt haar leden bij hun studie. Na een aantal jaren was de website van de vereniging aan vernieuwing toe. We hebben een volledig nieuw ontwerp gemaakt om Siduri weer een frisse uitstraling te geven. Door een nieuwe invulling te geven aan de bestaande huisstijl is er weer een modern en overzichtelijk ontwerp ontstaan.

We hebben geprobeerd om alle leden ook online actief te betrekken bij de vereniging. Van het bekijken van foto’s van activiteiten tot het inschrijven voor een evenement.

Reinard van Dalen

Graphic Designer

Flocker: Professionele websites en online marketing

Ledenportaal

Daarnaast hebben we het portaal waar leden kunnen inloggen volledig opnieuw opgezet. Via het nieuwe Mijn Siduri kunnen leden onder andere documenten en samenvattingen raadplegen, reageren op vacatures en terugblikken op de foto’s van de vele activiteiten. Hiermee brengt de website ook op functioneel vlak een enorme professionalisering met zich mee. Zo kan Studievereniging Siduri vanaf nu nóg meer betekenen voor haar leden!

Responsive design

De doelgroep van Siduri bestaat uit studenten die zijn opgegroeid met het internet. Uit onderzoek blijkt dat deze doelgroep vooral mobiele apparaten gebruikt om een website te bezoeken. We hebben hier voor Siduri rekening mee gehouden door de website volledig responsive te maken.

Dit hebben we gedaan

  • Nieuwe website
  • Ledenportaal