Scheveningen Muziekfestival

200 jaar Scheveningen in een modern jasje

Online marketing

In 2018 bestaat de badplaats Scheveningen 200 jaar. Dit wordt gevierd met het Scheveningen Muziekfestival. Dit festival geeft zangkoren, orkesten en dansgroepen de gelegenheid om op te treden. Voor het Scheveningen Muziekfestival hebben wij een website gerealiseerd, social media kanalen opgezet en e-mail marketing verzorgd.

De grootste uidaging voor Scheveningen Muziek was het specificeren van haar doelgroep en het creëren van passende marketing. Met de combinatie van de modere maar toch traditionele website en e-mailmarketing zijn wij hierin zeker geslaagd.

Freya Liemburg

Communicator and marketeer

Persoonlijke aandacht

Moderne website

De website van het festival is speciaal voor haar doelgroepen opgezet. Er is gekozen voor een modern uiterlijk met traditioneel menu en paginaindeling. Dit resulteert in een overzichtelijke en aantrekkelijke uitstraling. Door de website en de social media kanalen te koppelen kan het festival gemakkelijk door haar doelgroep worden gevonden.

E-mailmarketing

Om zo veel mogelijk zangkoren, orkesten en dansgroepen te bereiken hebben we voor het festival eveneens de e-mailmarketing verzorgd. Zo kunnen zoveel mogelijk mensen genieten van een feestelijke viering van Scheveningen 200 jaar!

Dit hebben we gedaan

  • Website
  • Huisstijl
  • Social Media
  • E-mailmarketing