Persoonlijke aandacht
en strategische aanpak

Persoonlijke aandacht

Door betrokken en geïnteresseerd met onze klanten samen te werken, bereiken we het ideale resultaat. We komen graag langs om kennis te maken met de kernwaarden van uw bedrijf. Zo kunnen we de sfeer proeven en ons werk afstemmen op uw identiteit.

Freya Liemburg

Marketing Manager

Persoonlijke aandacht

De juiste kennis en vaardigheden onder één dak

Flocker is in 2017 gestart door drie Groningse studenten met een grote interesse voor informatietechnologie en marketing. Hun combinatie van verschillende inzichten en specialiteiten leverde in de studentenwereld al mooie resultaten op. Dit unieke team brengt met Flocker alle relevante kennis en vaardigheden samen om uw bedrijf weer dichter bij de klant te brengen.

Over ons: Persoonlijke aandacht en strategische aanpak

Strategische aanpak

We gaan altijd strategisch te werk. Dat betekent dat we de tijd nemen om kennis te maken met uw bedrijf, uw doelgroep te formuleren en de identiteit van uw merk vast te stellen. Zo komen we samen tot een marketingstrategie die werkt.

Stijn Eikelboom

Information Technologies Officer

Strategische aanpak

Unieke marketing

Met onze unieke marketing bent u klaar voor de toekomst. Doordat we ons vertrouwd maken met uw bedrijf ontstaat een strategisch marketingplan. Dankzij de diverse kennis én vaardigheden binnen ons team, staan wij daarnaast voor een goede uitvoering van de strategie.

Reinard van Dalen

Graphic Designer

Unieke marketing

Flocker is trotse partner van het Project Inspiratie Programma

Kies voor een strategische aanpak en een persoonlijke benadering